Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی گفت: طلاق، سرقت و خشونت از آسیب‌های اجتماعی و جرائمی هستند که همچنان نرخ مثبتی دارند لذا باید با هفکری و برنامه‌ریزی عملیاتی و دقیق برای منفی شدن نرخ این جرائم و آسیب‌های اجتماعی در استان تلاش کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در اولین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسان‌‌جنوبی با ابراز نگرانی از افزایش برخی جرائم، اظهار داشت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی و برخی از جرائم همچنان با افزایش مواجهه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در سال‌های گذشته هرچند میزان نرخ رشد برخی از جرائم از ۸.۹ درصد به ۲.۳ درصد کاهش یافته است اما باید به‌سمت منفی شدن نرخ رشد این جرائم حرکت کنیم.

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی مطرح کرد: طلاق، سرقت و خشونت از آسیب‌های اجتماعی و جرائمی هستند که همچنان نرخ مثبتی دارند لذا باید با هفکری و برنامه‌ریزی عملیاتی و دقیق برای منفی شدن نرخ این جرائم و آسیب‌های اجتماعی در استان تلاش کنیم.

حمیدی با اشاره به تصویب برخی قوانین و بر زمین ماندن آن، تبیین کرد: نباید قوانین تصویب شده در کشوی میزها مسؤولان بایگانی شود به‌طور مثال می‌توان به قانون پیش‌فروش ساختمان اشاره کرد که همچنان بر زمین مانده است.

وی توضیح داد: امروز بسیاری از مشکلاتی که مردم در بحث خرید و فروش ساختمان‌ها دارند ناشی از عدم اطلاع از مقررات این قانون و ترک فعل‌های برخی از متولیان مربوطه و مسؤولان است در حالی که این قانون در سال ۸۹ به تصویب رسیده است.

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی بیان داشت: متأسفانه برخی افراد سودجو با کلاهبرداری یک ساختمان را ممکن است به چندین نفر بفروشند در صورتی که در این قانون تکالیفی برای برخی از دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط تعیین شده که با اجرای دقیق آن و رفع موانع آن از افزایش افسار گسیخته ورودی پرونده‌های مرتبط با معاملات ساختمانی به دادگستری جلوگیری می‌کند.

حمیدی اعلام کرد: متأسفانه عدم اجرای قانون پیش‌فروش ساختمان در کشور و از جمله در خراسان‌‌جنوبی موجب افزایش معاملات معارض و ایجاد گره‌های فراوانی در زندگی مردم شده است.

وی با بیان اینکه اگر قانون پیش‌فروش ساختمان به‌خوبی اطلاع‌رسانی، اجرا و نظارت شود بسیاری از اختلاقات حقوقی در بخش معاملات املاک حل می‌شود، خاطرنشان کرد: هر چند این قانون به‌طور کلی در کشور به‌صورت کامل و دقیق اجرا نمی‌شود اما خراسان‌‌جنوبی در بین استان‌های کشور وضعیت نامناسبی در عدم اجرای این قانون دارد.

رئیس کل دادگستری خراسان‌‌جنوبی سازمان بازرسی استان را مکلف کرد از نحوه اجرای این قانون در استان گزارشی تهیه و ارائه کند تا قصور دستگاه‌های مختلف در زمینه عدم اجرای این قانون مشخص شود.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی آسیب های اجتماعی جرائم طلاق سرقت خشونت رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی حجت الاسلام حمیدی سازمان بازرسی قانون پیش فروش ساختمان قانون بر زمین مانده رئیس کل دادگستری خراسان قانون پیش فروش ساختمان آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسراهای نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سراها و… را چندین برابر افزایش دهیم.

کد خبر 6093144

دیگر خبرها

  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد