Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدناصر موسوی لارگانی با انتقاد از اینکه بانک‌ها وظیفه خود را در واگذاری املاک مازاد به درستی انجام نداده‌اند، گفت:"قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر" بانک‌ها را موظف کرده، ظرف 3سال شرکت‌های اقماری، اموال و ساختمان‌های مازادشان را به فروش رسانده و با این کار سرمایه خود را افزایش و در راستای انجام رسالت بانکداری‌شان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر بانک‌ها از اجرای قانون مرتبط با فروش اموال مازاد سرپیچی کرده‌اند

اخبار اقتصادی- نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه اکثر بانک‌ها از اجرای بند مرتبط با فروش اموال مازاد در "قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر" سرپیچی کرده و کمتر بانکی اموال مازاد خود را واگذار کرده است، افزود: یکی از بهانه‌های بانکداران این است که اموال را در معرض فروش گذاشته اما مشتری برای آن‌ها پیدا نشده، درحالی که این اموال بسیار بالا قیمت‌گذاری شده‌اند به‌همین دلیل خریدشان برای هیچ خریداری به صرفه نیست.

بانک‌ها رسالت اصلی خود را فراموش کرده و دنبال بنگاه‌داری هستند

به گفته نماینده فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، بانک‌ها رسالت اصلی خود را فراموش کرده و دنبال بنگاه‌داری، خرید و فروش ساختمان و فعالیت‌های از این دست هستند اما این فعالیت‌ها با رسالت ذاتی آن‌ها مغایرت دارد.

موسوی لارگانی با اشاره به اینکه در خیابان‌های بسیاری از کشورهای پیشرفته بانکی وجود ندارند اما در ایران برخی بانک‌ها چندین شعبه تنها در یک خیابان دارد، ادامه داد: همچنین اصرار بر مسائلی همچون سه نبش بودن ساختمان، بَر خیابان بودن و... هزینه‌های بسیار سنگینی به‌دنبال دارد که این هزینه‌ها بر دوش مردم است.

در خیابان‌های بسیاری از کشورهای پیشرفته بانکی وجود ندارند اما در ایران برخی بانک‌ها چندین شعبه تنها در یک خیابان دارد، همچنین اصرار بر مسائلی همچون سه نبش بودن ساختمان، بَر خیابان بودن و... هزینه‌های بسیار سنگینی به‌دنبال دارد که این هزینه‌ها بر دوش مردم است

بانک‌ها بالای 25درصد سود می‌گیرند و باز هم دم از ورشکستگی می‌زنند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با یادآوری اینکه بانک‌ها بالای 25درصد سود می‌گیرند و باز هم دم از ورشکستگی می‌زنند در حالی که ساختمان‌های بسیاری را ساخته یا خریداری کرده‌اند، توضیح داد:این مسائل مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد کرده و تولیدکنندگان و صنعت‌گران نمی توانند از ظرفیت بانک‌ها برای رسیدن به تولید بیشتر استفاده کنند. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بانک ها موسوی لارگانی فروش اموال مازاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد

ایزدی رئیس سازمان اموال تملیکی استان تهران با بیان اینکه اجرای شناسه یکتا کالا  در سازمان  اموال تملیکی استان تهران  آغاز شده است گفت: سعی داریم با اجرای شناسه کالا  از کمی سازی به سمت کیفی سازی حرکت کنیم.

ایزدی بیان کرد:  از امروز طرح شناسه کالا در اموال تملیکی استان تهران کلید خورد که کار را با ۱۰ تیم مستقیم شروع کرده ایم و کارشناسان آی‌تی از  ۷ استان دیگر  را  به کار گرفته ایم تا با توجه به تنوع کالا و حجم کالا بتوانیم این شناسه های یکتا را اخذ کنیم‌. اجرای این کار یک ماه زمان می برد.

رئیس سازمان اموال تملیکی استان تهران  بیان کرد: با اجرای طرح شناسه کالا یک تیم ۲۵ نفره  از مقامات بالادستی حضور دارند و با اجرای این طرح مشخص می شود که چه تعداد کاله در کدام ردیف و در کدام انبار کالا قرار دارد‌.

وی گفت: این یک مطالبه عمومی بود که اجرای آن به صورت برخط انجام شد و ما مطالبه ویژه ای از سوی مردم و مقامات برای اجرای این طرح داشتیم. 

ایزدی افزود: ۶۵هزار ردیف کالایی  داریم که از این طریق شناسه کالا دریافت خواهند کرد و در حراج های برخط که انجام می شود تمامی کالاهایی که به افراد واگذار می شود از طریق همین شناسه کالا خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • روایتی از تاثیرات حضور گشت ارشاد در خیابان‌ها
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا
  • عبرت‌های بابک برای اکبرها
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد